КОНКУРС «КРАЩИЙ ПРОЄКТ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ»

Як кожна людина наділена унікальною зовнішністю, рисами характеру,  образом мислення так і житлові будинки,  в яких будуть проживати люди. Вони мають бути індивідуальними, не схожими один на одний.

Уже стає доброю традицією проведення в нашому коледжі конкурсу проєктів на «Кращий житловий будинок», який організовують викладачі спецдисциплін Жанна АЛЕКСЄЙЧУК та Олена КОЖАРКО. Щороку наші студенти змагаються між собою презентуючи розроблені власні  проєкти  житлових будинків. Ще більшою мотивацією наразі стає  питання  відбудови наших населених міст, які щодня руйнуює війна, і не тільки багатоповерхівок, але й невеликі котеджні містечка для постійного проживання чи дачні –  аби виїхати з міста на природу та відпочити в комфортних умовах. Для цього безумовно необхідно мати будинок. Неважливо, яким він буде: компактним або великим, дво- або – одноповерховим, але для його будівництва потрібен проєкт.

Війна ще триває, ще не закінчилася навіть гостра її фаза, а ми уже думаємо над тим, як відновлюватимемо зруйновану інфраструктуру,  яке планування матимуть квартири аби мешканці почувалися в них максимально комфортно. І попит на ці помешкання є і буде.

І наші студенти також не стоять осторонь, а бажають проявити свій талант, та створити реальні проєкти житлових будинків за технічним завданням, поки що від керівників проектів закладу, а в подальшому і від реальних замовників. Такі конкурси дають можливість набратись відповідних компетентностей з перспективою подальшого працевлаштування у провідних будівельних компаніях.

Вітує така фраза:   «Театр починається з вішалки, а будівництво – з проєкту”.

Кожна людина мріє, щоб житло було ідеальним, втілювало бажання членів сім’ї, щоб в ньому було зручно та затишно.    Для здійснення цих мрій потрібно заздалегідь продумати і спланувати,  як саме це житло буде виглядати.

А тому найкращим варіантом буде звернутись до фахівців даної галузі, які поки, що навчаються, хто на першому,  хто на третьому курсі, але вже на цьому етапі спроможні запропонувати свої варіанти проєктів комфортних житлових  будинків, які виконували в графічній комп’ютерній програмі ArchiCad.

Кожний варіант, який сьогодні запропонують учасники конкурсу: студенти групи 31Бі Борейчук Назар,  Горбатко Назар, Ковальчук Максим, Косковецька Катерина, Мадан Владислав, Сосинюк Назар, Овчарук Ілля, а також студенти групи 11Б Романюк Олександр та Руссу Арсен вони є індивідуальні, раціональні та заслуговують на нашу з вами увагу.

Переможцями конкурсу стали:

Арсен РУССУ – 1 місце, «Заміський котедж на дві сім’ї»;

Катерина КОСКОВЕЦЬКА – 1 місце, «Двоповерховий будинок для однієї сім’ї»;

Олександр РОМАНЮК -2 місце, «Житловий будинок з п’ятьма спальнями»;

 Максим КОВАЛЬЧУК -2 місце, «Мансардний особняк»;

Назар ГОРБАТКО -3 місце, «Котедж із силікатної цегли».

Переможці конкурсу нагороджені дипломами, а  учасники відповідними сертифікатами.

ПЕРЕГЛЯНУТИ КОНКУРСНІ РОБОТИ