Волонтерство

Продовжуємо благодійну акцію по виготовленню окопних свічок для українських Захисників та Захисниць. Головне завдання тилу – зробити все, щоб наші військові не мерзли в холодну вогку погоду. Джерела світла та тепла, зроблені з любов’ю, разом із іншими необхідними речами, передамо землякам, які обороняють Україну у «гарячих точках». Віримо у наших захисників!   Хай кожна окопна свічка, в яку вкладено турботу і душевне тепло, зігріває наших воїнів у непогоду та нагадає про рідну домівку!

Волонтерство – шлях до перемоги

Наближаємо нашу перемогу! Продовжуючи волонтерську діяльність, учні, студенти та працівники коледжу вкотре  взялися за  виготовлення запальничок та окопних свічок, які вкрай необхідні на фронті. Окопна свічка на передовій – це не просто пристрій для освітлення, а й можливість хоча б трішки зігрітися та закип’ятити кружку чаю. Саме так, спільним зусиллями, кожен на своєму місці, ми наближаємо Перемогу. Свічки незабаром буде передано на потреби Збройних Сил України.

 

БЛАГОДІЙНІСТЬ – ЦЕ ХОРОША МОЖЛИВІСТЬ ВІДЧУТИ СВОЮ ПРИНАЛЕЖНІСТЬ ДО СУСПІЛЬСТВА ТА ТВОРЕННЯ ЗМІН У СВОЄМУ ОТОЧЕННІ, МІСТІ, КРАЇНІ, СВІТІ

Благодійність – це хороша можливість відчути свою приналежність до суспільства та творення змін у своєму оточенні, місті, країні, світі. Відповідно, залученість студентської ради нашого навчального закладу до благодійності вказує на позитивну тенденцію розвитку здобувачів освіти , як свідомих громадян нашої країни. Адже сьогодні кожен з нас відповідальний за зміни в Україні і робить свій вагомий внесок в ПЕРЕМОГУ!
     Отож, в перші робочі дні нового семестру  студенти коледжу організовано виготовляли окопні свічки для наших військових, зібравшись на базі гуртожитку. Цій події передував ряд підготовчих робіт: парафін було придбано за кошти отримані за результатами проведення акції «Здай русню в макулатуру», далі впродож певного часу  діти збирали підручні матеріали, такі як бляшанки, віск , картонні коробки. До речі, всі на практиці переконалися,що ніщо так не зближує колектив, як спільна праця: гуртом нарізали картон, скручували його в невеликі рулони , вставляли гніт для свічки і заливали парафіном. Студенти нарешті, за довгий період часу,  мали чудову нагоду поспілкуватися між собою не через екрани ґаджетів.
       Вже незабаром Благодійний фонд «Блага надія» передасть наші парафінові пальники на фронт. Ми сподіваємось, що наші свічки не тільки когось із воїнів зігріють і розгонять темряву, але і в такий спосіб будуть наближати таку бажану для нас усіх — ПЕРЕМОГУ! Разом – ми велика СИЛА!

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

У всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера – International Volunteer Day. Це свято кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості. Волонтерство – не робота, це на сто відсотків покликання, це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання – те, що веде волонтерів вперед. Творча родина Коледжу, розуміючи міру відповідальності за майбутнє, не залишається осторонь, і кожного разу з повною самовіддачею намагається допомогти Захисникам наблизити довгоочікуваний МИР. Наші студенти та викладачі систематично плетуть маскувальні сітки, організовують збір матеріалів для виготовлення окопних свічок, проходять курси по першій до медичній допомозі, долучаються до благодійного збору коштів для потреб ЗСУ тощо. Волонтери – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості. Спасибі вам величезне, нехай усі ваші добрі справи неодмінно будуть винагородженні.

ЩИРО ВДЯЧНІ КОЖНОМУ ВОЛОНТЕРУ НАШОЇ КРАЇНИ!!!

ВІРИМО, УКРАЇНА ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕ!!!

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!!!

Благодійна акція «Допоможи ЗСУ – здай російську літературу в макулатуру».

24 лютого – це та дата, яка на все життя змінила хід думок українців. Для багатьох людей читати книги російських авторів стало просто неможливим, чимось чужим, неприйнятним. В коледжі стартує акція «Здай русню!» або точніше «Допоможи ЗСУ – здай російську літературу в макулатуру». Ця акція має на меті збір російськомовних книг на макулатуру. Виручені кошти спрямують на потреби армії.  Давайте разом позбудемося «літературного агресора» і принесемо користь нашим військовим.

 

 

 

 

 

 

Маскувальна сітка для наших захисників: працюємо заради перемоги

Коли йдеться про війну, завжди є два поняття: фронту і тилу. Поки наші захисники зі зброєю в руках боронять та захищають нашу Україну, у тих хто в тилу є, так би мовити, свої «бойові завдання». Одне із них – це плетіння маскувальних сіток. Так, у коледжі розпочалось плетіння маскувальних сіток для Збройних Сил України. До цієї роботи долучилися викладачі та студенти коледжу

 

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂