75-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди.

       9 травня – найсвітліший та найвеличніший день беззаперечної перемоги над ворогом,  день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни. Цього дня  ми схиляємо голови перед тими,   хто віддав життя за рідну українську землю, вклоняємося перед  подвигом воїнів, які мужньо боролися за свободу Вітчизни, згадуємо  всіх тих, чиє життя забрала війна,  хто  поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран…

   Ми славимо тих,  хто  пережив роки окупації та пекло концтаборів,  хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край.

       Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб і ми на мирній землі виховували дітей, раділи успіхам та досягненню цілей.

    Важливо пам’ятати, гідно вшановувати визначний внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та увіковічувати пам’ять загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

    Ми розуміємо, що правда на боці того, хто захищає свою землю. І це робить нас сильнішими. Це запорука неминучості нашої перемоги як тоді, так і сьогодні.

    Глибока подяка всім захисникам рідної землі. Шануймо Героїв! Пам’ятаймо, щоб ніколи знову…